[...] Dieta: 4 jajka całe+ 1 białko jaja+ 15 g wpc UNS, smak karmelowy( mega pszyny)+ 100 g mąka żytnia+ 180 g jogurt naturalny+ 25 g czekolada gorzka 85% 200 g wołowina+ 100 g ryż+ 100 g marchew+ 30 ml olej rzepakowy 40 g wpc+ 40 g carbo 200 g indyk+ 100 g ryż+ 250 g brokuł+ 30 ml olej rzepakowy Zjem za ok. 1 h: 200 g łosoś+ 20 g orzechy włoskie [...]
[...] 150 18, 1 km Dieta: 4 jajka+ 2 kromki+ 130 g marchew+ 200 g jabłko 100 g pierś z kurczaka+ 90 g p jęczmienne+ 100 g kukurydza+ 20 ml olej rzepakowy 200 g wołowina+ 100 g ryż+ 250 g kalafior( brokuł mi bardziej smakuje)+ 20 ml olej rzepakowy 40 g wpc UNS+ 40 g carbo 200 g indyk+ 100 g ryż+ 20 ml olej rzepakowy Zjem za jakieś 20- 30 min: 200 g [...]
[...] Po zarumienieniu się cebulki dodajemy posiekane kurki oraz doprawiamy papryka i czosnkiem. SFD/Images/2015/8/1/aa8f4bced29446fcb07d3f6f4f10b813.jpg Po ~5min dodajemy ryż i zalewamy bulionem. SFD/Images/2015/8/1/13d922403b3745b7bc2856104745ff63.jpg Ciągle mieszamy. Gdy ryż łyknie większość pierwszej części bulionu dodajemy groszek i [...]
Moja dieta ze wzgledu ze jestem endo i ze mam prace jaka mam ochrona 24/48 jestem ograniczony lekko z dieta ale coz!! Posiłek 1 xxl trec....... 100g Mleko spożywcze 1,5 % tłuszczu 300g posiłek 2 Musli z owocami suszonymi 150g Mleko spożywcze 1,5 % tłuszczu 500g Posiłek 3 carbo 15 minut po slin + xpand 10g (4ui slin) 10g glutaminy 60g x treme pro [...]
.....a wracajac jeszcze do diety - to była moje pieta achillesowa - zawsze - dieta zawsze kulała - nie mówie ze teraz jest jakas profeska - ale idzie w dobrym kierunku...... Powoli zaczyna byc tak jak powinno byc: - jajca na sniadanie - przed treningiem rtyz + ryba (mało ale zawsze to ryz nie razowy) - po makaron + kurak - wiec tes si - na [...]
[...] (chleb razowy) + białko szybko (jajka lub jakaś wędlinka kurczakowa) + warzywka pyt B: Czy mogę masła uzywać? Liczyć je? 3 posiłek aka obiad przedtreningowo węgle złozone (ryż, kasza, makaron) + białko szybkie (mięsko, kurczak got. lub pulpeciki got) pyt C: Czy tu warzywa będą ok? Liczyć? Może tu dać zielone warzywo i wtedy nie trzeba liczyć? [...]
[...] twarogowy półtłusty 100 g -Omega 3 ok Śniadanie II - około 10.30 -ser żółty 25 g -polędwica sopocka 50 g -jabłko -2 grahamki 160 g -pomidor,ogorek ok Obiad - około 15.00 -ryż parboiled 50 g -pierś z kurczaka 110 g -oliwa z oliwek 20 g -ogórek , pomidor , kapusta pekińska -Omega 3 Warzywa przed/po tren odpadają Trening 16.30 Po treningu - około [...]
1 sniadanie; 1oog platkow owsianych,jogurt,rodzynki,orzechy,bialko,banan okej, jogurt tylko naturalny, staraj sie stawiac na pierwszym miejscu posilek - nie odzywke, zamiast niej daj 2 jaja 2gainer,jogurt,orzechy j.w pozywienie lepsze jak odzywka/gainer, staraj sie jesc pelnowartosciowe posilki, a gainerem uzupelniaj braki w diecie, nie na [...]
[...] tkankę tłuszczową. Jadaj warzywa do każdego posiłku, do pierwszego dodawaj małe jabłko. źródłem węglowodanów mogą być dla Ciebie tylko kasze, razowe makarony, brązowy ryż i pieczywo chrupkie pełnoziarniste. Posiłków powinno być co najmniej 5, pierwszy jadasz zaraz po przebudzeniu, ostatni godzinę przed snem. Ostatni posiłek jadaj tylko [...]
Kozak otoz na treningu malymi porcjami nalerzy pic czesto, przy nawet niewielkim odwodnieniu tracimy bardzo szybko mozliwosci wysilkowe a nasz metabolizm zaczyna szwankowac. Aeroby po treningu silowym to nie najlepszy pomysl ale jezeli uprzesz sie na takie wlasnie rozwiazanie to proponuje po treningu silowym sporzyc aminokwasy lub bialko a po [...]
Sniadanko mistrzów godz 7.30 Mleko 2% tłuszczu ok 300ml/ok rodzynki suszone ok 20g/ok orzechy wloskie ok 20g/ok musli z owocami suszonymi ok 100g/tutaj daj płatki owsiane w ilości 100 g Dodaj trochę więcej białka BIALKO:22 WEGLOWODANY:92 TLUSZCZE:23 Możesz zrobić sobie omlet z płatków owsianych jajek i rodzynek-polecam Drugie sniadanie [...]
[...] gotowania mięsa, ucieka z niego woda, czyli będzie lżejsze niż było, lecz białko zostaje. To dla tego w gotowanym, czy smażonym produkcie na 100g jest więcej białka. Z kolei węglowodany (jak ryż, kaszy i tp) wchłaniają wodę pod czas gotowania, czyli na 100g po obróbce, będzie mniej niż przed. Ale pamiętaj ze warzymy wszystko przed gotowaniem !!